YHTEISTYÖSSÄ

Kanssani yhteistyössä toimii monia mielenkiintoisia ja inspiroivia yrityksiä. Jokainen oman alansa huippu ja todellinen ammattitaidon näyte. Valitsen yhteistyökumppanini huolella, suosin myös pidempiaikaista yhteistyötä, mikä onkin kannattavampaa molemmille osapuolille.

Mikäli asiasi koskee yhteistöitä, voit tiedustella asiasta lisää vaikka sivuston yhteydenottolomakkeen kautta!

 

fit4you_logo_new2.png

Treenivaatteet ovat tietenkin tärkeä osa kenen tahansa urheilijan arjessa, minulla ilo tehdä yhteistyötä Fit4you treenivaruste- nettikaupan kanssa. Kurkkaa sinäkin!

 

foamroller

Foam roller huoltaa omani sekä asiakkaideni kehon. Kehonhuolto on tärkeä osa liikuntaa ja harjoittelua, oli tavoite mikä tahansa. Rullailusta lisää voit lukea myöhemmin blogistani.

5a1g6r

Lisäravinteet ovat apunani kiireisessä arjessa. Pyrin syömään monipuolisesti, mutta kovan kulutuksen ja rankan fyysisen liikunnan vuoksi lisäravinteet ovat välttämättömiä. Lisäravinteet tilaan Mass.fi:stä 1 päivän ilmaisen toimituksen vuoksi, ja verkon edullisimpien hintojen vuoksi. Lisäravinteet ovat suurin osa laadukkaita, hinnat vain voivat vaihdella paljon. Massilta saan vitamiinit, patukat ja proteiinit edullisemmin. Kerron lisää tästäkin blogissani.

header

Vaikka sisäinen kauneus on ulkoista tärkeämpää, on minun pidettävä huolta myös ulkoisesta kauneudesta. Iho on pidettävä hyväkuntoisena ja ripset siistin kauniina. Aina.

logo_karma_RGB.png

Hyvän ystäväni, Chin perustama kauneudenhoito- liike tarjoaa kaikille itsestään huolehtiville naisille ja miksi ei myös miehille erilaisia kauneudenhoitopalveluita. Chi on loihtinut kynteni jo tammikuusta 2015 ja pois en lähde.