HOPE RY

Treenataan yhdessä ja tehdään samalla hyvää!

Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja olenkin vuosien varrella pähkäillyt missä ammatissa saisin sen piirteen parhaiten itsessäni esille. Mielessäni on käynyt ammatit poliisista lastenlääkäriin mutta olen kuitenkin onnellinen että päädyin ammattiin urheilun parissa jossa yhdistyvät sekä ihmisten auttaminen että urheilun tuoma iloinen yhdessä olo. Olenkin hyvin ylpeä ja iloinen että pääsin mukaan Hope ry:n toimintaan jossa autetaan vähävaraisten lasten urheilu harrastuksia ja pääsen myös vahvasti olemaan heidän toiminnassaan mukana, ole sinäkin!

Jokaisesta toteutuneesta pt- ohjauksesta kanssani lahjoitat 1 euron Hope ry:n toimintaan. Hope ry tarjoaa vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia.

”Pienet teot tuovat inhimillisyyttä arkeen. Auttajat, autettavat ja vapaaehtoiset ovat samanarvoisia ihmisiä, jotka kohdatessaan lisäävät toistensa hyvinvointia ja merkityksellisyyttä.”

-Hope ry

HOPE LOGO - CMYK-1