Ihana syksy

 

Syksy on alkanut, ihanaa!

Olemme Adessan kanssa nautiskelleet alkaneesta syksystä aivan mielettömästi. Lapsen kanssa jokainen vuodenaika saa aivan uuden perspektiivin ihmeydellään. Syksyisin ihastellaan kellastuneita lehtiä puistossa, talvella vastassa taas on kaunis lumi jota varmasti salaa myös maistellaan.
Rakastan jokaista vuoden aikaa omalla tavallansa, nyt on alkamassa taas aika jolloin on ihana käpertyä peiton alle kynttilöiden valossa, kokkailla lempiruokia yhdessä rakkaiden ihmisten kanssa ja vain nauttia joka hetkestä kun elämässä on kaikki hyvin. Myös joulun odotus on pikkuhiljaa ovella! Kuka voisi valittaa?

Käväisimme Addun kanssa Karkkilassa ystäväni Sannin luona

 

Vaikka arkeni syksyllä on melko kiireistä, olen ehtinyt viettää paljon aikaa ystävien kanssa se on minulle erityisen tärkeää jotta pääsemme yhdessä purkamaan arjen tuomia haasteita ja vaihtamaan kuulumisia, niin se vain on että vaikka ystävien, läheisten tai jonkun julkisuudesta tutun ihmisen elämä näyttää aivan mielettömän täydelliseltä ulospäin niin arjen pieniä ongelmia ja huolia löytyy varmasti ihan jokaiselta. Itse henkilökohtaisesti en kerro huolistani kovin monelle siksi haluankin kiittää jokaista ystävääni ja tukiverkostoani siitä että jaksatte aina olla tukena ja etsiä vastauksia ongelmiin. Muistakaa kuitenkin että positiivinen elämän asenne on se jolla jokaisesta päivästä voi nauttia, jokaisessa päivässä on kaikesta huolimatta paljon hyvää ja se pitäisi jokaisen aina muistaa.

 

Rakkaan Chin kanssa Ragussa

 

Kävimme tuossa pari viikkoa taaksepäin Adessan kanssa kuvailemassa syksyisiä kuvia Järvenpäässä jälleen ystäväni Aleksin kanssa. Olen myös hiljattain remontoinut Adessalle ikioman huoneen 52 neliöiseen kaksiooni, nimittäin iso vaatehuoneeni sai täysin uuden ilmeen riisuttuani sen kaapeista ja hyllyistä. Tilasin Adessalle uuden ihanan taapero sängyn ja myös minä sain uuden sängyn ja muutin vihdoin olohuoneesta omaan makuuhuoneeseen. Lupaan kuvata nämä muutokset teille seuraavaan päivitykseen, sillä en voisi olla tyytyväisempi!

dsc_0267
Adessa rakastaa tutkia kellastuneita lehtiä yhdessä äidin kanssa sekä ihmetteli Aleksia ja kameraa hämillään. Kuvat Aleksi Lehtonen
dsc_0258
Adessan nilkkurit H&M ja takki lahjaksi saatu Ommilta, minun takkini Zara sekä nilkkurit vamoskauppa.fi Kuvat Aleksi Lehtonen

 

Ilokseni voin myös kertoa että ohjauksieni kautta kertyneiden eurojen avulla sai aivan ihana Helsinkiläinen pieni poika upo uudet painitossut jotka veimme hänelle yhdessä Adessan kanssa. On ilo auttaa ihmisiä jotka oikeasti apua tarvitsevat ja suunnitteilla onkin jo oman hyväntekeväisyys säätiön perustaminen jolloin pääsen vieläkin lähemmäksi vähävaisia lapsiperheitä ja heidän tarpeitaan.

img_6098
Pienikin apu on tarpeen!

 

Haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa syksyä ja kiitos jokaiselle että jaksatte seurailla!

Katrie&Adessa

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s