Katrien herkku smoothiet ja ihana Kauneushoitola Karma

Olette jo pitkään toivoneet että listaisin ylös ihania ihania Katrien smoothie- ohjeita.

Olen siis nyt syksyn alkaessa hurahtanut täysin smoothieiden maailmaan, ne ovat niin helppoja tehdä ja ovat toinen toistaan maukkaampia! Rakastan kaikkia tuoreita hedelmiä, marjoja, vihanneksia sekä muita lisukkeita joita voi helposti siemailla yhdellä lasillisella! Apuna minulla on OBH Nordicin tehosekoitin joka on helppokäyttöinen ja tehokas.

IMG_0424

Tässä ehdottomasti omat lempparini, kokeilkaa tekin!

Pohjalla käytän aina rasvatonta maitorahkaa eli samalla saat tujauksen proteiinia!

TERVEYSPOMMI
1 purkki maitorahkaa
1 omena
1 banaani
1 avocado
3x kananmunan valkuaisia
kourallinen pinaattia
loraus sokeritonta mehukeitto vadelma-persikka

MANSIKKA-BANAANI
1 purkki maitorahkaa
1 dl mansikoita (joko pakaste tai tuore)
1 banaani
kookoshiutaleita
loraus sokeritonta mehukeittoa mansikka

MARJAISA
1 purkki maitorahkaa
1dl vadelma
1dl mansikka
1dl mustikka
loraus vettä

VIHERSMOOTHIE
1 purkki maitorahkaa
1 avocado
3x kananmunan valkuaisia
kourallinen pinaattia
2 isoa lehteä ruukkusalaattia
loraus vettä

Kuten huomaatte, raaka aineet joita tykkään käyttää, ovat hyvin yksinkertaisia mutta maku pysyy silti aivan mielettömän hyvänä kaikissa! Olen oppinut sen että smoothieiden tekemisessä vain taivas on rajana ja joka päivä tulee kokeiltua erilaisia vaihtoehtoja, joskus hyvällä ja joskus vähän huonommalla makuelämyksellä!

img_4690-2

 

Sitten toiseen aiheeseen nimittäin ihana Kauneushoitola Karma ja paikan omistaja Chi Dang. Olemme tehneet Chin kanssa yhteistyötä kohta kaksi vuotta, ja hauskaa on ollut. Muistan kun olin häneen yhteydessä kynsistä sillä halusin itselleni pitkäaikaisen yhteistyökumppanin. Ajan kanssa meistä on tullut myös todella hyviä ystäviä jotka arvostavat ja motivoivat toisiaan nuorina yrittäjinä. Tarinamme on täysin sama, kummallakaan ei ollut hyvä olla edellisissä työpaikoissaan, molemmilla oli idea ja toinen toistaan auttamalla, me molemmat saavutimme nykyisen tilanteemme ja en voisi olla meistä ylpeämpi. Chi perusti oman kauneushoitolan ja minä uskalsin lähteä täysipäiväiseksi yrittäjäksi alalle jota rakastan, urheilu.

Tänään Chin hoitaessa varpaankynsiäni mietimme yhteistä menneisyyttämme ja totesimme toisillemme miten kiitollisia olemme että olemme tavanneet. Näin Chissä hirmuisesti yhteistä kanssani, hän on ihminen joka ei tee työtään ainoastaan rahan takia vaan hänestä huokuu aito välitys asiakkaistaan, hän on ihminen jota ihan oikeasti kiinnostaa mitä hänen asiakkailleen kuuluu ja hän muistaa vielä pitkänkin ajan jälkeen kysyä aiheesta josta viimeksi ollaan juteltu. Tämä piirre löytyy myös minusta itsestäni, rakastan viettää aikaa jokaisen asiakkaani kanssa. Chin kanssa totesimme että maailmassa on liian paljon itsekkäitä yrittäjiä jotka koittavat enemmänkin riistää ihmiseltä kuin antaa, se on harmi, ja molemmat meistä ovat törmänneet työelämässä tällaisiin ihmisiin.

Voi olla että tulevaisuudessa teemme vieläkin enemmän yhteistyötä Chin kanssa sillä hänenlaisiaan ihmisiä koitan haalia elämääni matkan varrelta. Tässä saatte ihastella Kauneushoitola Karman tiloja jotka sijaitsevat Helsingissä Ruusulankatu 19 osoitteessa.

Kauneushoitola Karman nettisivuilla pääset varaamaan kaikki palvelut -10% koodilla Katrie. Käy kurkkaamassa ja varaa omasi http://www.kauneushoitolakarma.fi

Chi, mä olen niin ylpeä susta!

Nyt unille xx,

Katrie

 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s