Personal Training =Yhdessäolo, urheilu, auttaminen, ystävyys

Niinkuin olen aina julkisesti puhunut, minulla on vahva tarve päästä auttamaan ihmisiä ja urheilun kautta löysin nykyisen ammattini personal trainingin jossa ihmisten auttaminen ja mukava yhdessä olo yhdistyy.

img_4250 Housut http://www.fit4you.fi kengät Stockmann Takki H&M

Olen nyt vuoden päivät toiminut henkilökohtaisena kuntovalmentajana ja luonut todella vahvoja ihmissuhteita, ystäviä joiden kanssa bookkailen aikoja pitkin viikkoa. Parempaa ei voisi toivoa. Puhun asiakkaistani ystävinä, sillä kun ihmistä näkee vuoden verran pari kertaa viikossa, on siitä samalla alkanut myös yhteinen pitkä taival ystävinä. Rakastan tutustua erilaisiin ihmisiin tuomitsematta ketään iän, työn, menneisyyden jne. perusteella. Miltein jokainen asiakkaani elää elämäänsä täysin erilaisissa elämänvaiheissa ja ne kaikki tarinat joita olen saanut kuulla, oli treenaamassa 60+ tai alle 18- vuotias henkilö ovat aina yhtä mielenkiintoisia ja saa minut nauttimaan työstäni aina vaan enemmän ja enemmän!

Kiitos jokaiselle teistä että olette tulleet elämääni ja saan olla avuksi! Laitan oheeseen kahdelta naispuoliselta asiakkaaltani pyytämäni lyhyet lausahdukset treenaamisesta kanssani. Kiitos Sanni ja Frida!

Katrien kanssa on ihanaa treenata, koska hän on kannustava ja aina niin positiivinen! Olen treenannut hänen kanssaan noin kaksi kuukautta ja enkä voisi toivoa parempaa pt:tä! Katrie on hyvä kuuntelija ja olkapää johon nojata jos kaikki päivässä ei ole mennyt hyvin.❤  -Frida

img_4171

Olen tykännyt tosi paljon vaikka muutaman kerran vasta olenkin ollu ohjattavana, on ollut aivan huippua ja olet ihmisenä todella ihana, Katrie osaa ohjata todella selkeästi mutta et päästä kuitenkaan asiakkaita liian helpolla🙋🏼❤ -Sanni

img_4245

Olen kesällä rakastanu ohjata tunteja aurinkoisessa Kaivopuistossa, tytöille siis varmasti tästä kesästä on jäänyt vahvasti mieleen Kaivopuiston upeat maisemat sekä ne kaikki hikiset ylämäki juoksut jotka ovat saaneet jalat aivan makaroneiksi heh. Kivoin hetki kuitenkin ulkotreeneissä on ehdottomasti nämä Helsingin upeat maisemat jotka avautuvat aina meille huipulle päästessä!

img_4153Urheilu on asia joka tulee aina yhdistämään meitä ihmisinä katsomatta sitä minkälainen ympärillä oleva elämäsi on.

Jos olet ajatellut aloittaa kuntokuurin vaikkapa ensikesä tavoitteena ja olet miettinyt myös henkilökohtaisen kuntovalmentajan etsimistä, tiedät että voit ottaa yhteyttä minuun! Suunnitellaan ja räätälöidään yhdessä sinulle sopiva ohjelma!

Ihanaa alkavaa viikkoa xx

-Katrie

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s