Ystävät&viikonloppu

Viikonloppu selätetty!

Tämä viikonloppu oli pyhitetty kokonaan ystäville. Perjantaina kävimme yhden Personal Training asiakkaan kanssa sushilla, pääsimme jutustelemaan ja tutustumaan toisiimme hyvin sillä haluan olla ystäviä jokaisen asiakkaani kanssa, silloin myös treenaaminen yhdessä on hauskaa, kiitos seurasta Frida!

Lauantaina kävimme Markon, eli yhden Adessan kummin kanssa kurkkaamassa Narikkatorin Treenipäivän, kävimme sushilla (kyllä, rakastan sushia) ja poikkesimme myös Ravintola Tornin huipulla ihailemassa kaunista kaupunkiamme.

Ilalla lähdimme viettämään Kellyn kanssa kaverimme 30v synttäreitä Ravintola Storyyn, ilta oli huikea mutta itsehän hipsin tottuneesti kotiin jo 23 aikaan ja pääsinkin hyvissä ajoin jo nukkumaan. :D…

IMG_3307

 

Sunnuntaina mieheni saapui kalastusreissulta ja yllätin hänet ihanalla aamiaisella yhdessä. Sunnuntait ovat ihania lepopäiviä ja minulle ne tarkoittavat myös vähän tavallisesta arjesta poikkeamista herkkujen parissa. Löhöilimmekin vain sohvalla melkein koko päivän leffojen ja herkkujen parissa. Ihan mahtava viikonloppu!

 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille xx

-Katrie

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s