Muoti&Tyyli

Heippa ihanat!

Viikko on kulunut oikein mallikaasti töiden ja normaalin arjen parissa ja nyt on taas viikonloppu. Hitsi aika rientää! Tällä viikolla urheiltiin paljon ulkona ihanassa Kaivopuistossa jossa raitis ilma ja juoksu sprintit ovat tehneet jokaisen kohdalla tehtävänsä.

Perjantai iltana ystäväni Katri tuli kuvailemaan hieman vaatekaappini sisältöä joista laitan kuvia tähän oheeseen. Monet ovat olleet kiinnostuneita tyylistäni sekä siitä, mistä vaatteeni hankin. Lempi vaatekauppohini Suomessa kuuluvat Zara, H&M, Mango, Bik Bok ja Vila. Oikeastaan kaikki arkivaatteeni ovat peräisin näistä kaupoista mutta silti enimmäkseen kuljen mukavissa treenivaatteissa. Siksi olenkin hyvin iloinen yhteistyöstäni Fit4you- nettikaupan kanssa. Sieltä myös sinä löydät laadukkaat treenivaatteet treeneihin kuin treeneihin!  www.fit4you.fi

Pidetään tämä kirjoitus lyhyenä ja ytimekkäänä. Jos kysymyksiä tulee mieleen, niin minuun saa kivasti yhteyden ”yhteys” kohdan yhteydenottolomakkeella joka oli hetken aikaa pois käytöstä. Eli jos olet koittanut laittaa viestiä treeniohjelmista tai koittanut saada yhteyden yhteistyökuvio asioista niin pyydän, laittakaahan uudestaan!

 

IMG_3183 Kengät Stockmann Housut Zara Takki ja paita H&M

IMG_3184Paita Mango Housut Gina TricotIMG_3185Toppi fit4youIMG_3186

Toppi ja housut Fit4you IMG_3187

Kuvat Katri Määttänen

Ihanaa viikonloppua xx

K

Advertisements

2 thoughts on “Muoti&Tyyli

  1. Hei! Et ole pitkään laittanut juttua siitä pojasta joka kärsii erittäin kovista kivuista?! Onko hän elossa? Yritin etsiä sen sivua mutta en muista nimeä

    Tykkää

    1. Heippa, pojan nimi Arssi Tikkanen. Hän kärsii edelleen kovista kivuista ja parannuskeinoa ei ole löydetty:'(

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s