Se oma juttu

Näin se ajatus sitten lähti…

Sain ensimmäisen kerran ajatuksen omista nettisivuista alkukesästä makoillessani uudessa XL-lashes Jätkäsaaressa vanhan tuttuni Triinin käsittelyssä jossa käyn aina 3 viikon välein pitämässä ripsistäni huolta. Mietin siinä rentoutuessani tähän astista uraani personal trainerina ja ajattelin että uskaltavatkohan ihmiset lähestyä minua samalla tavalla kuin muita personal trainereita vai kokevatkohan he ennakkoluuloja tällaisesta paljon julkisuudessa olleesta ihmisestä. Entisessä työpaikassani stressitasoni olivat koko ajan todella korkealla ja ajattelin että minun täytyy päästä kokeilemaan jotan uutta, mielenkiintoista ja mikä tärkeintä, omaa juttuani jossa yhdistyisi elämäni, työni ja luonteeni huolehtia ja välittää ihmisistä.
Pikkuhiljaa alkoi kokonaiskuva rakentua mielessäni omista nettisivuista, ja tärkeimmäksi nousivat oma blogi missä ihmiset pääsevät kurkkaamaan arkeeni, nettiajanvaraus jossa lähestyminen personal traineria tarvitsevilla ihmisillä on helppoa ja yksinkertaista sekä hyväntekeväisyys nuorten lasten liikuntaharrastuksille.
Ideaani lähti tukemaan täysillä myös läheiset ystäväni, joista yksi täytynee nostaa esille, Chi. Hän oli juuri perustanut itse Kauneushoitola Karman samojen ajatusten seurauksena ja olin hänestä hyvin ylpeä. Chiltä sain paljon hyvä ohjeita kuinka nettisivuista tulisi toimivat ja hän motivoi minua tämän projektin alkuun. Kiitos Chi&Kauneushoitola Karma!

Nytkun alkujännityksestä on toivuttu on ilo ilmoittaa että saimme heti ensimmäisenä päivänä yli 10 000 kävijää sivuilleni! Mahtavaa! Myös palaute on ollut positiivista joten tästä on hyvä jatkaa, kiitos teille kaikille olen todella otettu.

IMG_0397

Tänään oli ihana herätä omassa rauhassa sunnuntai päivään. Keitin puuron, kahvin ja viereen myös Wholefood 360 suklaa proteiini- juoman. Katsotaan mitä tämä päivä tuo tullessaan! Huomenna saapuvat ihanat Fit4you vaatteeni, joten pääsen bloggailemaan sportti- aiheisia juttuja!

Ihanaa sunnuntaita xx

-Katrie

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s