Ensimmäinen postaus

Tässä se nyt, oma blogi. Tunteet vaihtelevat ilon, jännityksen ja jopa pienen pelon sekaisina kun kirjoitan nyt ensimmäistä postausta. Minua on vuosien varrella pyydetty kirjoittamaan blogia todella moneen kertaan mutta en koskaan innostunut ajatuksesta jakaa elämääni vieläkin enemmän kuin mitä nyt olette saaneet sitä nähdä. Ajatus kuitenkin omista, oman näköisistä nettiivuista on pyörinyt jo kauan mielessä aloitettuani Personal Trainerin- ammatissa ja kun päätin luoda omat sivut halusin siihen myös osion jossa voitte seurata minua niin ammattini puolesta mutta myös tavallista arkeani ja ajatuksiani päivieni päätteeksi äitinä, tyttöystävänä ja personal trainerina. Tämä kaikki on minulle aivan uutta ja varmasti on paljon opittavaa mutta tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

11731549_10153472830417002_444037930_o

Jännityksellä itsekin seuraan minkälaiseksi blogini alkaa kehittyä omalla painollaan ja haluankin teiltä myös apua siihen! Minulle saakin siis laittaa muualla somessa toiveita aiheista mistä haluaisitte minun kirjoittavan. Kiitos jo nyt kaikille jotka alkavat täällä minua pikkuhiljaa seurailla, on ilo kirjoitella kun tiedän miten paljon hymyileviä katseita siellä toisella puolella ruutua on!

-Katrie

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s